– 150 Kroner AS er et av Norges billigste bilutleiefirmaer.

Ikke bare har vi et bredt utvalg av biler som passer alle typer privatbruk eller arbeidsoppgaver, men også prisene gjør oss til et naturlig valg for de som ønsker nyere biler til en rimelig penge. Ønsker du et mer personlig preg er det mulig å sette på firmalogo eller et design etter eget ønske. Ditt firma eller logo vil være synlig på veien selv om du leier bilen direkte fra oss.

Mitsubishi Space Star - 150kroner lavpris bilutleie

Fordeler ved å leie fremfor å lease hos 150kroner.no:

 • Hos oss vet du hvor mye du skal betale hver måned.
 • Vi tar oss av all service.
 • Du ringer til oss når servicelampa lyser, vi kommer og bytter bil.
 • Du trenger du ikke tenke på dekkskifte, dette tar vi oss av.
 • Hos oss skal det bare være å sette nøkkelen i bilen og kjøre av gårde.
 • De billigste bilene koster 150,- kroner per dag inkl moms.
 • Du trenger ikke ta opp et mindre eller større lån.
 • Mulighet for korte leieperioder, minimum 30 dager.
 • Flere typer biler å velge mellom.
 • Utleiesteder i Oslo, Minnesund, Tromsø, Moss, Skoppum, Mysen, Stjørdal.
 • Kort fortalt er det ingen bekymringer for deg som kunde!

Det er enkelt å leie fra 150kroner.no:

Når du leier en bil vet du hvor mye du må betale i leiekostnader hver måned. Du slipper å ta opp lån for å kjøpe eller lease ny en bil. Det store usikkerhetsmomentet med leasing er at du ikke vet hvor mye du må ut med når leasingperioden er over. Når du leier bil fra 150kroner.no vet du hva du må betale og det er ingen overraskelser når leieperioden er over. Det gir deg som forbruker en stor trygghet. Du slipper å bekymre deg over uforutsette utgifter når du leverer tilbake nøklene etter endt leieperiode.

Den ukjente overraskelsen ved leasing, kontra det å leie:

De fleste tvister med en leasing bil skjer nettopp i tilbakeleveringsfasen etter endt leasingperiode. Med en leasing bil må du ofte ta den siste servicen før tilbakelevering av bilen. Det er stor usikkerhet hva som må repareres på et verksted, og verditapet av en leasing bil er vanskelig å forutse. Dette slipper du å tenke på når du leier en bil fra 150kroner.no

Når du leaser en bil må du betale for skader og unormal slitasje. Hva som er unormal slitasje er det ofte ulike oppfatninger om. Dette skaper usikkerhet ved tilbakelevering av en leasing bil. Ved å leie en bil slipper du å tenke på verkstedsregningene. Vi tar oss av alle servicene som måtte oppstå på bilen. Begynner en lampe å lyse er det bare å kontakte oss og vi tar oss av problemet.

Betingelser og priser - 150 kroner - Bilde av bil med Allsang på Grensen profil

Mulighet for å leie bilen for en kortere periode:

En stor fordel med å leie fremfor å lease en bil er kontrakten. Ved å leie en bil har du en kortere leieperiode. Hos 150kroner.no er minimum leieperiode 30 dager. Ønsker du å leie for en lengre periode, er det også fullt mulig.

På en leasing bil er kontrakten ofte på 3 år. Det kan fort bli kostbart å skulle gå ut av en leasing kontrakt. Ved å lease en bil er du mer låst i kontrakten. Skulle dine behov endre seg, feks får du barn eller bytter jobb. Da endrer ofte samtidig behovene til bilen/varebilen seg. Ønsker du å bryte en leasing kontrakt, blir det kostbart!

Ved å leie en bil hos 150kroner.no trenger du ikke tegne en kontrakt for flere år. Forandrer behovene seg kan du enkelt velge en annen bil som er tilpasset de nye behovene. I 150kroner.no har vi flere forskjellige biltyper å velge blant.

Den største fordelen ved å leie en bil gjennom 150kroner.no er forutsigbarheten og tryggheten du som kunde sitter igjen med. Det er ingen skjulte kostnader eller overraskelser når du leverer tilbake bilen. Hos oss er det en satt og avtalt pris.

Kontakt oss i dag for mer informasjon om leie av bil fra 150kroner.no.


150kroner.no Lavprisbilutleie

– enkelt for deg, enkelt for oss!

Nøkkelord; leie, bil, lease, leasing, bilutleie, 150kroner, kontrakter, tilbakelevering, trygghet, leieperiode, verksted, service, dekk, slitasje, fordeler, billig, utleie, bil, privat, arbeid, firmalogo, design, synlig, spare penger, ford, dacia, oslo, minnesund, tromsø, moss, skoppum, mysen, stjørdal