Fordeler ved å leie fremfor å lease

Fordeler ved å leie fremfor å lease. Det er enkelt å leie fra 150kroner.no. Hos oss vet du hvor mye du skal betale hver måned. Dette er bilhold gjort enkelt. Vi tar oss av service og dekkbytte på bilen når det er aktuelt. Du ringer til oss når servicelampa lyser og vi kommer å bytter bil. Med leiebil fra 150kroner.no trenger du ikke tenke på dekkskifte. Dette tar vi oss av.

Når du leaser bil må du stå for dekkskifte selv. Det er ikke inkludert i leasingen. Vi ønsker at det å leie bil skal være enkelt og trygt. Hos oss skal det bare være å sette nøkkelen i bilen og starte. Det skal ikke være noen bekymringer.

Fordeler ved å leie fremfor å lease

Forutsigbarhet til kostnader

Det er en rekke fordeler med å leie en bil fremfor å lease eller kjøpe en ny bil. Når du leier en bil vet du hvor mye du må betale i leiekostnader hver måned. Du slipper å ta opp lån for å kjøpe en ny bil. Ved å lease en bil vet du også hvor mye du må betale hver måned, men du trenger et større innskudd i starten. Ved et høyere innskudd får du en billigere leasingkostnad.

Det store usikkerhetsmomentet med leasing er at du ikke vet hvor mye du må ut med når leasingperioden er over. Når du leier bil fra 150kroner.no vet du hva du må betale og det er ingen overraskelser når leieperioden er over. Det gir deg som forbruker en trygghet. Du slipper å bekymre deg over uforutsette utgifter når du leverer tilbake nøklene etter endt leieperiode.

Tvist ved tilbakelevering

De fleste tvister med en leasing bil skjer nettopp i tilbakeleveringsfasen etter endt leasingperiode. Med en leasing bil må du ofte ta den siste servicen for tilbakelevering av bilen. Det er stor usikkerhet hva som må repareres på et verksted.

Når du leaser en bil må du betale for skader og unormal slitasje. Hva som er unormal slitasje er det ofte ulike oppfatninger om. Det skaper usikkerhet ved tilbakelevering av en leasing bil. Ved å leie en bil slipper du å tenke på verkstedsregningene. Vi tar oss av alle servicene som måtte oppstå på bilen. Begynner en lampe å lyse er det bare å kontakte oss og vi tar oss av problemet.

Ikke bind deg i lange kontrakter

En stor fordel med å leie fremfor å lease en bil er kontrakten. Ved å leie en bil har du en kortere leieperiode. Hos 150kroner.no er minimum leieperiode 30 dager. På en leasing bil er kontrakten ofte på 3 år. Det kan fort bli kostbart å skulle gå ut av en leasing kontrakt. Ved å lease en bil er du mer låst i kontrakten. Får du barn eller bytter jobb endrer ofte behovene til bilen/varebilen seg. Hvis behovene endrer seg i perioden må du gjerne betale dyre summer for å komme deg ut av kontrakten.

Ved å leie en bil hos 150kroner.no trenger du ikke tegne en kontrakt for flere år. Forandrer behovene seg kan du enkelt velge en annen bil som er tilpasset de nye behovene. I 150kroner.no har vi flere forskjellige biltyper å velge blant.

Fordeler ved å leie fremfor å lease

De store fordelene ved å leie en bil gjennom 150kroner.no er forutsigbarheten og tryggheten du som kunde kan sitte igjen med. Det er ingen skjulte kostnader eller overraskelser når du leverer tilbake bilen. Hos oss er det en satt og avtalt pris. De billigste bilene koster 150,- kroner per dag ink moms.

Når du leverer tilbake bilen etter endt leieperiode er det ingen skjulte kostnader du må betale. Vi tar oss av verksted, service og dekk kostander forbundet med slitasje som er tilknyttet bilen. Kontakt oss i dag for mer informasjon om leie av bil fra 150kroner.no.

Nøkkelord; leie, bil, lease, leasing, bilutleie, 150kroner, kontrakter, tilbakelevering, trygghet, leieperiode, verksted, service, dekk, slitasje, fordeler, billig, utleie, bil